Krune i mostovi

mostoviKrune i mostovi

Stomatološka ordinacija Dr Vuković Kraljevo nudi izradu kvalitetnih krunica i mostova. Krunice i mostovi se koriste da bi se zamenio jedan ili više zuba koji su oštećeni ili ne postoje. Tu smo ako Vam treba krunica, most ili obnova već postojećih krunica i mostova.

Zubni most je stomatološka procedura koja služi da zameni jedan ili više zuba. Imamo dugogodišnje iskustvo u njihovoj izradi.I ne samo da su napravljeni od najkvalitetinijh materijala nego i izgledaju prirodno i napravljeni su da traju.

Krunice ili navlake se mogu koristiti za potpuno prekrivanje zuba, pružanje podrške ili iz estetskih razloga. Ako imate zub koji je oštećen usled traume, infekcije, raspadanja ili više stomatoloških zahvata urađenih na njemu, korišćenje krune je jedan od načina da se spase i obnovi zub.

Ukoliko imate potrebu za ovakvom intervenciom ili savetovanjem u vezi ove intervencije slobodno nas kontaktirajte. Nakon detaljnjih procena možemo Vam odrediti koja je od opcija najbolja za Vas i koja najviše odgovara Vašim potrebama.